TATTOO4YOU - Tattoo Studio, Kofferen 6B, Sint-Oedenrode
Telefoon: 0413 75 08 76 Email: info@tattoo4you.nl

Laserbehandelingen

Tattoo verwijderen litteken vrij!

Wij zijn  nog met verschillende laserbehandelingen  bezig er komen er nog foto’s op deze pagina te staan!

 

De behandeling

Na uw intake gesprek en het toelichten van uw  behandeling krijgt u eerst een test shot om te kijken hoe uw huid op de laserbehandeling reageert

Uw tatoeage wordt nu volledig behandeld doormiddel van het bewegen van de laser net boven de huid van uw tatoeage. Hierbij worden korte laserpulsen op uw huid “geschoten” in de juiste dieptelaag van de huid, daar waar de inkt van de tatoeage zich bevindt. Door de laserbehandeling zijn de inktdeeltjes vernietigd en zo klein geworden dat deze door het bloed kunnen worden opgenomen en in het systeem van uw lichaam worden afgevoerd. 

 

Hygiëne

Al onze apparatuur is steriel. Tijdens de behandeling is er geen contact tussen de apparatuur en de huid. Verder wordt er gewerkt met steriele handschoentjes en met wegwerp materiaal. Ook wordt er van u verwacht dat u schoon en fris bent. Geen crèmes, make-up, deo’s en dergelijk op en rond de behandelde plek. Wij houden de GGD norm aan voor wat betreft de hygiëne.

Na zorg

Met de tatoeageverwijderingslaser maak je een soort van oppervlakkig brandwondje/schaafwondje. De duur van het helen van de wond is ongeveer gelijk aan die van het zetten van een tatoeage (7/10 dagen).
De behandelde gebieden zullen iets opgezet zijn en het gebied rond de tatoeage roodachtig en warm. Dit is te vergelijken met een zonverbranding. Dit zal binnen 1 a 2 dagen weer in normale staat zijn teruggekeerd.

Hou de behandelde gedeeltes schoon en droog wanneer het nog aan het genezen is. Maak het gebied schoon met water en dep het dan droog. Smeer het gebied in met crème op advies.

Blaren kunnen zich voor doen maar zeer zelden. De vorming hiervan gebeurt vrijwel binnen 8 uur na de behandeling.

Je mag koude kompressen gebruiken na de behandeling, het helpt tegen de pijn en zwelling.

Krab niet aan de korsten en zorg dat het er niet afgeschaafd wordt, anders kan het gaan ontsteken en komen er littekens voor terug.
Scheren van de huid mag weer als de huid dicht en genezen is.

Douchen mag 2 uur na de behandeling(niet weken), maar zorg dat er geen harde stralen van de douchekop op het behandelde gedeelte komen. Bad, bubbelbad, zwemmen of iedere andere vorm van weken zijn niet toegestaan voordat de blaren en korsten zijn geheeld.

Sporten is veilig na de behandeling geen full contact sporten of zwemmen.

Blijf uit de zon

Jeuk is gewoon na de behandeling met de laser

Tussen elke behandeling staat een helingperiode van 6 weken.
In deze periode is uw lichaam druk bezig de inktdeeltjes te verwijderen.
De tijd van 6 weken geeft het meeste effect op de verwijdering in resultaat.
In deze tijd zullen de wondjes en blaren helen en de onderliggende huid zal weer geheeld zijn en klaar voor de volgende behandeling.

Bekijk ons werk op Facebook